Waarom altijd naar dezelfde supermarkt?

Omdat wij mensen gewoontedieren zijn natuurlijk!
Zo weten we waar we aan toe zijn en hoeven we dus niet te zoeken naar de suiker of te twijfelen aan de kwaliteit van de zuivel. We vinden alles bij elkaar in één winkel, gemak dient de mens!
Toch zijn velen van ons ook enthousiast over de zelfstandige warme bakker, biologische slager en traiteur. Het persoonlijke contact, de onderscheidende producten en hoge kwaliteit spreken ons aan. Gelukkig voor deze ondernemers zijn er mensen die de passie en vakkennis weten te waarderen.

In de wereld van re-integratie is het eigenlijk niet anders. Ook daar kennen we de organisaties die bekend staan om de grote aantallen.

Die ambitie hebben we bij Werkconnectie niet
Wij zien ons zelf liever als de re-integratiespecialist met onderscheidend maatwerk, creativiteit en persoonlijk contact. Dat maken we waar met een groot slagingspercentage en een hoge klanttevredenheid.

Dus ben je verwijzer voor re-integratiediensten of voorzieningen bij UWV, kom dan eens langs bij Werkconnectie
Sla de supermarkt een keertje over en ervaar het persoonlijk contact bij de ‘warme bakker’. Samen werken we graag aan een nieuw persoonlijk perspectief voor de werkzoekende. We kijken dan ook uit naar een werkelijke ontmoeting bij de fietsenmaker of de traiteur om de hoek 😉

Maarten Reckman