Ons werkterrein

Werkconnectie is gevestigd in Gorinchem maar ons werkgebied strekt zich uit over het grootste deel van ons land. Wij voeren de coachingsgesprekken bij voorkeur in een vertrouwde omgeving van onze klanten. Samen gaan we op zoek naar een geschikte locatie in de buurt.

De afspraken vinden bij voorkeur in vertrouwde omgeving plaats. Als het mogelijk is maken we gebruik van huisbezoeken maar we kunnen ook samen op zoek gaan naar een geschikte locatie in de buurt. Bijvoorbeeld een wijkcentrum, het gemeentehuis of iets dergelijks.

We beginnen een traject altijd met een uitgebreide kennismaking. Hierbij betrekken we het advies wat de contactpersoon bij UWV heeft meegegeven in het werkplan. Als de kennismaking van twee kanten goed bevalt dan stellen we een re-integratieplan op. Dit plan wordt in samenspraak met jou en je contactpersoon bij UWV afgestemd en vastgesteld.

Samen met je coach onderzoek je wat je wensen en mogelijkheden zijn en hoe je die kunt bereiken. Van daaruit maak je je eigen persoonlijke keuzes en bepalen we de richting waarin we gaan onderzoeken wat er mogelijk is. Over de stappen die gezet gaan worden maken we afspraken: wie doet wat en wanneer? Stapsgewijs realiseren we jouw persoonlijke doelen.