Hoe wij werken

De trajecten die wij begeleiden zijn altijd individueel en op maat. Wij werken niet met specifieke doelgroepen, maar met mensen die vertrouwen hebben in elkaar. Onze klanten waarderen onze manier van werken. Wij hebben een lange en brede ervaring en beschikken over een groot netwerk.

Jij staat centraal, jij houdt de regie

Bij Werkconnectie geloven we in het persoonlijke contact in een vertrouwde omgeving bij jou in de buurt. De trajecten die wij begeleiden zijn dan ook altijd individueel en op maat. Wij werken niet met specifieke doelgroepen, maar met mensen die vertrouwen hebben in elkaar. Samen vertrouwen op een proces maakt dat het eindresultaat duurzaam is.

Alle doelgroepen zijn bij ons welkom: burn-out, fysiek beperkt, arbeidsbeperkt, gehandicapt, blind of slechtziend, autisme, ex verslaving, laag geschoold, hoog geschoold, psychisch beperkt of kwetsbaar, GGZ achtergrond, man vrouw, alleenstaande ouder, sociaal geïsoleerd, mantelzorger. Het uitgangspunt van Werkconnectie is altijd: jij staat centraal, jij houdt de regie, wij hebben respect voor een ieder zijn waarden en normen. De ervaren coaches van Werkconnectie durven ruimte te nemen en te bieden. Onze coaches zijn ook buiten kantoortijden goed te bereiken. Maar als het even niet uitkomt bellen we later altijd terug. Na afloop van een coachingstraject houden we contact en blijven we geregeld nog lang tot elkaars netwerk behoren.

Wat we doen, doen we goed 

Onze klanten waarderen onze manier van werken, dit komt tot uiting in een hoge klanttevredenheid, een groot aantal positief afgesloten trajecten. Onze klanten beoordeelden ons met het gemiddelde rapportcijfer* van 8.9 voor UWV trajecten Werkfit maken en zelfs met een gemiddelde van 9 voor UWV trajecten Naar Werk. Daar zijn we best een beetje trots op! 

Ons netwerk 

Wij hebben een lange en brede ervaring en beschikken over een groot netwerk. Bijvoorbeeld voor participatie bij een buurthuis, zorginstelling, kringloopbedrijf, voedselbank, bibliotheek, in het welzijnswerk, met jongeren, ouderen, bij verenigingen. Ook beschikken wij over een groot werkgeversnetwerk in uiteenlopende sectoren zoals horeca, zorg en welzijn, industrie, bouw, onderwijs, overheid, gemeente, kinderopvang, detailhandel, administratie, media, metaal, land- en tuinbouw, toerisme en dienstverlenende organisaties.

 

Klachtenregeling

Privacyreglement

Gedragscode