Jobcoaching - 1e en 2e spoor - UWV trajecten - HR diensten - Ondernemerscoaching

In de inclusieve samenleving neemt iedereen volwaardig deel en participeert iedereen naar zijn of haar eigen vermogen. Dat is de samenleving die ik voorsta en waar ik mij op verschillende manieren voor inzet.

Oorspronkelijk opgeleid als welzijnswerker ben ik nu al geruime tijd coach en ondernemer binnen diverse vormen van re-integratie. Een aantal jaar geleden ben ik Werkconnectie BV begonnen omdat ik op een persoonlijke en betrokken manier met mensen samen wil werken. Ieder mens is uniek en iedere situatie verschillend. Verwacht daarom van mij geen standaard traject maar wel iemand met kennis, ervaring en een zeer uitgebreid netwerk.

Vanuit werkelijke en persoonlijke ontmoeting zetten we samen de route uit waarvan we denken dat die tot succes zal leiden. Als coach ondersteun ik bij het onderzoeken van jouw nieuwe persoonlijke perspectief. Welke keuzes maak je en welke nieuwe wegen zijn er te ontwikkelen. Samen kijken we welke stappen we gaan zetten en wie daarbij welke rol vervult. Bovenal ben jij de regisseur en bepaal jij de koers van jouw persoonlijke leven!

Naast individuele coaching ben ik ook actief met: 
Het ontwikkelen en uitvoeren van projecten binnen beroepsonderwijs en het sociaal domein; Europese samenwerking en kennisontwikkeling op gebied van beroepsonderwijs, bedrijfsleven en mentoring; en de lokale politiek.