Personeelszaken goed geregeld met een HR-manager van Werkconnectie

Verzuimbegeleiding, arbeidscontracten nalopen, functioneringsgesprekken voeren en vastleggen, verzuimverzekering en arbodienst, certificeringen controleren, bedrijfsreglementen opstellen of actualiseren…

Was dat het idee toen je ondernemer werd?

Toch vragen tal van zaken je aandacht. Te midden van alle drukte is het heel belangrijk dat je HR-zaken goed op orde zijn. Dat je alles goed regelt voor je personeel en het bedrijf. Zo ben je berekend op situaties die zich mogelijk kunnen voordoen, zoals een langdurig zieke medewerker, een bedrijfsongeval of ontslag. Het is ook belangrijk dat je persoonsdossiers opbouwt van zaken die hebben plaatsgevonden. Zo zorg je goed voor je bedrijf en de medewerkers. En voorkom je mogelijke langdurige procedures met grote financiële consequenties.

HR-management voor een vast bedrag per maand

Werkconnectie biedt HR-management waarmee je voor een vast maandbedrag verzekerd bent van een gedegen HR-beleid. Up-to-date personeelsdossiers en het volgen van de juiste protocollen die samengaan met jouw werkgeversverantwoordelijkheid. Wij zorgen ervoor dat subsidies worden aangevraagd en ook daadwerkelijk aan jou ten goede komen. Je bespaart op hoge accountantskosten voor bijvoorbeeld het opstellen van een arbeidscontract of een bedrijfsreglement. De ondersteuning van Werkconnectie is op deze manier snel terugverdiend én je beschikt over een complete HRdienstverlening. Meer weten over onze HR-dienstverlening op maat? Wij informeren je graag vrijblijvend over de mogelijkheden!