Jobcoaching - Re-integratiebegeleiding - UWV trajecten

Een maatschappij waarin iedereen welkom is, gezamenlijk optrekt en het normaal is dat we allemaal anders zijn. Een samenleving waar iedereen mee telt en mee doet. Dat is helaas niet altijd vanzelfsprekend. Ik wil graag bijdragen aan een positieve samenleving, zoeken naar verbinding en mogelijkheden om aansluiting te vinden en elkaars kwaliteit van leven te vergroten.

Samen onderzoeken we jouw mogelijkheden om mee te doen op een plek waar jij meetelt en bij hoort. Ik ben een aanpakker die jou coacht bij het ontdekken van je eigen potentieel

Ik ben 10 jaar binnen de uitzend-, detachering- en werving & selectiebranche werkzaam geweest en heb 15 jaar in verschillende functies binnen de ICT en vastgoedsector gewerkt. In mijn loopbaan heb ik mensen getraind, begeleid, leiding gegeven, projecten gecoördineerd en een groot netwerk opgebouwd. Als coach spreek ik deze kennis en ervaring aan en kan ik echt waarde toevoegen. Het werken met mensen inspireert mij. Mensen begeleiden in het ontdekken van eigen mogelijkheden, verbinding en perspectief vinden. Wanneer je van dat proces onderdeel mag uitmaken geeft dat veel voldoening.

Ik ben een echte doener die georganiseerd en planmatig werkt. Goed in het aanbrengen van structuur, stroomlijnen en optimaliseren. Oplossingsgericht en no-nonsens. Sportief en creatief. Hou erg van de natuur, ben graag buiten. Dus…… als je het leuk vindt; coachen kan ook tijdens een wandeling.