Systemisch coachen - 1e Spoor - Outplacement - UWV trajecten - de kunst van je verhaal vertellen

Een samenleving waarbinnen iedereen wordt uitgenodigd om zijn potentieel te laten stromen is een samenleving waarmee ik me kan verbinden. Het is daarom dat ik je zo graag help je potentieel vrij te maken en te kunnen vertellen aan anderen.  

Van groepsleider, psychiatrisch verpleegkundige, theatermaker tot loopbaancoach. Meermalen heb ik op kruispunten gestaan en nieuwe wegen gezocht om tot bloei te kunnen komen. Vanuit die ervaring ben ik in staat om naar jouw situatie van nu te kijken. Samen kunnen we dan zien wat er nodig is wil jij een vervolgstap in je loopbaan kunnen maken. Het spreekt voor zich dat als wij samenwerken jouw traject altijd op maat zal zijn en jij de regie voert. 

Verhalen vertellen is mijn passie. Het zal gebeuren dat ik je een verhaal vertel. Dat verhaal zal iets bij je los maken wat inzicht geeft. Graag luister ik naar jouw verhalen. Het zijn de verhalen die het inzicht brengen, je talenten tonen en de stappen in beeld brengen naar jouw plek in onze samenleving.  

Werken voor Werkconnectie is werken aan een inclusieve samenleving. Daarom zet ik me graag voor jou in onder deze vlag.