Het team

Maarten Reckman | WerkconnectieMaarten Reckman 

Maarten heeft oprechte interesse in mensen en gelooft in werkelijke ontmoeting. Ieder mens heeft dromen en wensen. Om mensen te kunnen ondersteunen bij het realiseren van een nieuw persoonlijk perspectief heeft hij Werkconnectie opgericht.

Maarten is een gedreven projectontwikkelaar en manager binnen het sociale domein. Van oorsprong werkzaam in de jeugdzorg en het welzijnswerk en nu al 25 jaar actief op het gebied van arbeidsmarktvraagstukken. Hij heeft veel leerwerk-projecten op zijn naam staan. Variërend van een tuinbouwbedrijf, media en horeca tot wijkgerichte projecten. Leerwerk-bedrijven waar werkzoekenden opgeleid, gecoacht en begeleid worden naar een nieuw perspectief op de arbeidsmarkt.

Naast het coachen van werkzoekenden heeft hij tevens een groot netwerk binnen het bedrijfsleven, overheid en het sociale domein. Door netwerken aan elkaar te verbinden ontstaan win-win situaties. Bijvoorbeeld bij de uitvoering van SROI-projecten en HRM-diensten binnen het MKB. 

Opdrachtgevers zijn onder andere: gemeenten (Amsterdam, Lelystad, Almere, Harderwijk, Apeldoorn), provincie Flevoland, UWV, Nemef, Koninklijke Horeca Nederland, Sollt, Stichting ABC en individuele werkgevers. 

 

Bianca AbramsenBianca Abramsen

Bianca is een betrokken persoonlijkheid die met haar open en eerlijke houding goed in staat is om mensen een spiegel voor te houden. 

Bianca gelooft er in dat iedereen meer uit zichzelf kan halen mits de omstandigheden dat toelaten en er voldoende motivatie en ondersteuning is. Zij onderzoekt met veel plezier de mogelijkheden. 

Daarnaast beschikt zij over een gezonde dosis humor en zelfspot.

Bianca is post-hbo gecertificeerd life- en jobcoach en heeft inmiddels jarenlange ervaring als jongeren- en life-coach (o.a. bij Stichting JoCo en Harderwijk verbindt talenten). Ook heeft zij daarnaast trainingen en workshops verzorgd. 

Haar werk bij Werkconnectie combineert Bianca met haar werk op een juridische afdeling bij Achmea. Dit maakt dat zij zowel bedrijfsmatig als sociaal inzicht heeft. Hierdoor weet zij het beste voor zowel werkzoekenden als werkgevers te combineren. 

 

Hanneke van ’t Slot

Hanneke is een warme persoonlijkheid, een veelzijdig mens die de ernst van het leven en de serieuze kant van coaching paart aan een gezonde dosis humor.

Ze was jarenlang (bedrijfs-)maatschappelijk werker, HR adviseur, hogeschooldocent, leidinggevende en ondernemer. In die functies begeleidde ze tal van mannen, vrouwen, studenten, ondernemers, werkers en directeuren op hun levens- en carrière pad. Met al haar ervaringen en studies besloot ze zich in te zetten voor Werkconnectie.

Een aantal dagen per week is ze stewardess bij de KLM. Voor deze baan koos zij vanuit de ambitie om allerlei mensen uit uiteenlopende geledingen van vele volkeren en culturen te ontmoeten. Een ideale combinatie met Werkconnectie.

Hanneke is afgestudeerd (bedrijfs-)maatschappelijk werker, volgde de postacademische opleiding Bedrijfskundig Management, en is master in de Bedrijfskunde. Ze was aan diverse HBO-opleidingen verbonden als hogeschooldocent en coördinator. In het kader daarvan volgde ze een pedagogische-didactische studie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam.

Tot haar werkgevers behoren onder andere: Nuon, NHL Hogeschool, ArboUnie, Arbo Noord, Gemeente Meppel, Stadslab Harderwijk, ING-bank, GGZ en GIMD.