Ondersteuning bij grote reorganisatie

 

Een reorganisatie is ingrijpend. Voor uw organisatie én voor uw medewerkers. Werkconnectie biedt ondersteuning bij grootscheepse reorganisaties (50-500 medewerkers). Met oog voor mens en bedrijf. En altijd resultaatgericht. 

Een team van specialisten

Besluit u ons in te schakelen? Dan stellen wij uit ons netwerk een team samen van gerenommeerde specialisten. Gezamenlijk zorgen wij dat uw reorganisatie of ingrijpende organisatieverandering planmatig, effectief en succesvol verloopt. Zodat de nieuwe organisatie zich op positieve wijze kan positioneren. Werknemers ervaren de nieuwe organisatie als een nieuwe uitdaging. Vertrekkende werknemers hebben een nieuw persoonlijk perspectief ontwikkeld, waardoor zij nieuwe kansen en carrièremogelijkheden zien.

Meer weten over onze dienstverlening?

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek


Joop Boshoven Senior HR leader, Change Manager:

“Maarten Reckman van Werkconnectie heeft voor ons, onder zeer lastige en complexe omstandigheden, een inhouse herplaatsings- c.q. outplacementproject opgezet en uitgevoerd. Hierbij waren ongeveer 100 medewerkers betrokken. Hij is een uitstekende projectmanager, met een warm hart voor de betrokken medewerkers en een scherp oog voor het uiteindelijke resultaat. Bij zowel de voorbereiding als de uitvoering van dit project toonde hij zich een uitstekende en zeer creatieve sparringpartner. In voorkomende gevallen zal ik zeker weer een beroep op Maarten doen.”