Jobcoaching voor uw bedrijf (kosteloos)

Wilt u een arbeidsgehandicapte in dienst nemen? Of hebt u al zo’n medewerker in dienst? Werkconnectie biedt ondersteuning, met jobcoaching op de werkvloer én in de privésituatie. Voor u als werkgever zijn aan de jobcoaching géén kosten verbonden. Werkconnectie is namelijk een door UWV erkende jobcoach-organisatie. Het UWV regelt de financiering van de jobcoaching. 

Gemotiveerde en loyale medewerkers

Het woord ‘arbeidsgehandicapte’ klinkt nogal zwaar. Maar laten we eerlijk zijn: ieder mens heeft zijn plus- en minpunten. Mensen met een arbeidshandicap zijn veelal meer dan gemiddeld gemotiveerd om aan de slag te gaan. Bovendien zijn zij vaak extra loyaal aan uw bedrijf, als dank dat u hen een kans biedt. 

Aantrekkelijke financiële regelingen

Voor bedrijven die een arbeidsgehandicapte in dienst nemen, zijn er diverse aantrekkelijke financiële regelingen. Bovendien loopt u géén risico bij ziekte of arbeidsongeschiktheid. 

De meerwaarde van de jobcoach

Wij vinden het belangrijk dat de medewerker slaagt bij uw bedrijf. Want dat is goed voor alle partijen. Voor een optimale slagingskans werken wij nauw samen met u als werkgever en/of met de direct leidinggevende. Doen zich knelpunten voor? Dan kunt u te allen tijde terugvallen op de jobcoach. De jobcoach ondersteunt u vooral handelend oplossend en met deskundigheid. 

Meer weten over jobcoaching voor uw bedrijf?

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek en/of download hier een informatieblad over Jobcoaching (PDF)